Contabilitate Constanta

Servicii profesionale de contabilitate, la cele mai inalte standarde de calitate. Totul precis si sigur, la timp, flexibil, perfect adaptat domeniului de business al clientului. Preturi prietenoase si echipa cu experienta!

Despre noi

Image

Experienta, seriozitate, relatie onesta

Iti oferim servicii contabile la cele mai inalte standarde de calitate, gratie experientei noastre de peste 20 de ani. Expertul Contabil si echipa sa iti vor fi alaturi in orice provocari de afaceri, asigurandu-te ca indeplinesti perfect cerintele legale in materie de evidente contabile. Pentru orice firme, din orice domenii de activitate, asiguram seriozitate maxima in intocmirea documentelor contabile si o relatie mereu onesta, cu preturi corecte si respectarea tuturor termenelor pentru intocmire si depunere declaratii.

Firma de contabilitate VIMANDRA SRL din Constanta desfasoara activitate in domeniul prestarilor de servicii contabilitate complete, consultanta economico-financiara, indrumare si asistenta operationala pentru firme si alte organizatii pe probleme de management, planificare si organizare a resurselor umane, inca din anul 1995. Echipa noastra este compusa din specialisti in domeniul financiar contabil si resurse umane, dar si psiholog in specialitatea resurse umane.

Directorul general este expert contabil membru al C.E.C.C.A.R. si detine o vechime in specialitatea contabilitate de 35 ani consecutivi. Consultanta contabila este oferita GRATUT si nelimitat clientilor nostri, atat prin suport electronic cat si prin telefon, aceasta fiind foarte importanta inca din etapa de planificare initiala a afacerii, cat si in celelalte etape ale ciclului de viata a afacerii, in conditiile legislatiei in vigoare.

Societatea noastra va ofera posibilitatea de a alege dintr-o gama variata de servicii si preturi de contabilitate, structurate in urmatoarele tipuri de colaborari:

• Servicii complete de contabilitate, astfel incat dumneavoastra nu veti mai face nimic, cu exceptia predarii actelor contabile o singura data pe luna;

•Servicii de contabilitate prin delegarea unui Economist contabil senior care mentine si realizeaza relatia cu dumneavoastra.

Depunem eforturi in a deveni parteneri de nadejde ai agentilor economici, cu deosebire ai întreprinderilor mici si mijlocii, aflandu-ne intr-o permanenta pregatire profesionala si studiu al legislatiei, asigurandu-le astfel de perfectiunea, promptitudinea, calitatea, eficienta si fiabilitatea informatiilor financiar-contabile si a declaratiilor fiscale ale acestora.

Ce spun clientii nostri:

Iata doar un exemplu:

img

Colaborez de aproape 15 ani cu acest cabinet de contabilitate din Constanta si mereu am primit suport profesional in toate liniile de business pe care le-am dezvoltat. La nevoie, la orice control, mi-au fost aproape!

Alina - Executive Manager - firma din categoria Comert